Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po definitivním rozchodu s Kourtney Kardashian (45) byl Scott Disick (39) vídán s nespočtem dívek a žen, povětšinou se ovšem jednalo o mladinké modelky. Nejdelší vztah měl od té doby s o patnáct let mladší dcerou zpěváka Lionela Richieho Sofií Richie, ale po třech letech se rozešli. Nyní se zdá, že zabrousil opět mezi dcery slavných muzikantů...

Proslulý proutník, jenž je zároveň otcem všech tří dětí nejstarší z Kardashianek, byl v neděli spatřen s dcerou Roda Stewarta Kimberly Stewart (42), jak odcházejí ruku v ruce z restaurace Giorgio Baldi v Santa Monice.

Kimberley, která má pro změnu jedenáctiletého syna s hercem Beniciem Del Torem, očividně chtěla udělat dojem a oblékla si odvážný černý overal s proklatě hlubokým výstřihem. Již předtím je přitom fotografové načapali ve středu, kdy si společně zašli na oběd. Zdá se tedy, že Scott a Kimberley opravdu tvoří nový slavný pár.

Ovšem jen pár hodin po romantické večeři měl Disick nehodu se svým Lamborghini Urus za 8 700 000 korun, když při překročení rychlosti v prominentní kalifornské čtvrti Calabasas naboural do kamenné poštovní schránky a jeho vozidlo skončilo převrácené na boku. Scott utrpěl drobné zranění hlavy, ale lékařskou pomoc na místě odmítl. Alkohol se údajně nezdál být příčinou nehody a on se tak vyhnul obvinění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám