Hlavní obsah
Článek

Nějakou dobu se o tom šuškalo, a jak se zdá, herečka Emma Watson (33) má opravdu novou lásku. Po Benátkách se vodila za ruku s o tři roky mladším Brandonem Greenem, synem britského podnikatele Philipa Greena.

Už nějakou dobu se mluvilo o tom, že fešný mladík představitelku Hermiony z Harryho Pottera okouzlil. Prvně spolu byli viděni v září loňského roku.

Emma si ale soukromí bedlivě střeží a zásadně o něm nemluví. Vztah byl údajně překvapením i pro její přátele. Předcházela mu dvouletá romance s podnikatelem Leem Robintonem, se kterým byla od roku 2019, a až donedávna nebylo jasné, jestli je vůbec u konce. Vedle vlasatého sympaťáka ale nyní působí velmi spokojeně.

Green byl v minulosti spojován dokonce i s Kate Moss nebo další modelkou Marynou Linchuk. Jeho otec je majitelem impéria Arcadia Group, které vlastní velké oděvní řetězce jako například Topshop.

Brandon se ale oproti tomu v poslední době angažuje v ekologii a charitativní činnosti na záchranu planety. A tak mají s Emmou, která je aktivistkou v této oblasti odjakživa, i něco společného.

Brandonovou sestrou pak není nikdo jiný než Chloe Green, jež proslula hlavně vztahem s někdejším nejvíc sexy vězněm světa Jeremym Meeksem, s nímž má dokonce syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám