Hlavní obsah
Článek

Bývalá holandská modelka Lilly Kerssenberg, která v roce 2009 uhranula někdejší tenisovou hvězdu Borise Beckera (54) natolik, že si ji po krátkém vztahu vzal za ženu, má jasný typ, co se mužů týče. S Beckerem jí to sice nevyšlo, ale na první pohled to vypadá, jako by se nikdy nerozešli. Její nový přítel Thorsten Weck je totiž Beckerovou téměř dokonalou kopií.

Dnes šestačtyřicetiletá Lilly vyrazila se svou novou láskou na ostrov Formentera, kde se nechávají rozmazlovat na luxusní jachtě. Spolu s nimi je na palubě i pár přátel a modelčin dvanáctiletý syn Amadeus Benedict Edley Luis Becker. Toho počala během vztahu s tenistou, který po zbankrotování a dluzích musel letos nastoupit do vězení.

Lilly přitom ještě nedávno mluvila o tom, že je stále Borisovou ženou a odmítá se s ním rozvést, a to vše čtyři roky po jejich rozchodu a veřejně známém vztahu tenisty s modelkou Laylou Powell a následně i Lillian de Carvalho Monteiro.

Po seznámení s bohatým sportovním manažerem by ale nyní možná svá slova přehodnotila… Pobyt na jachtě s ním si totiž očividně užívala a v jeden moment byla dokonce tak rozverná, že si s chichotem stáhla plavky a ukázala mu své ženské přednosti.

Reklama

Další články

Načítám