Hlavní obsah
Článek

Nakrátko byla už před dvanácti lety, nyní se herečka Emma Watson (33) k účesu „na kluka“ vrátila. A vypadá skvěle. S novým sestřihem se stala tváří značky Prada Beauty.

Své jméno se značkou propojila, protože Prada dle slov herečky „vždy přesahovala tradiční modely a archetypy, co se pojetí krásy týče, a je proslulá ženskostí, která boří konvence“.

Ona sama miluje originalitu a fanoušci si mohou být jisti, že na červeném koberci herečku nepřehlédnou. Úplně jiný příběh je pak její civilní oblékání, které naopak volí co nejméně nápadné. „Když vás někdo pozná, vyvolá to obvykle dominový efekt. Luxusní kabelky a sluneční brýle budí pozornost,“ svěřila před pár lety v magazínu Vogue.

„Naše múza je víc než jen múzou. Víc než jen tváří. Víc než dokonalým ztělesněním ženy Prada,“ uvedla značka ve svém prohlášení ke spolupráci s Watson.

Ta se proslavila jako čarodějka Hermiona v sáze o Harrym Potterovi. Poslední díl natočila v roce 2011, ve svých jednadvaceti letech. K jejím dalším výrazným filmovým počinům patří Kolonie, Kráska a zvíře nebo Malé ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám