Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletý Brooklyn Beckham se svěřil, že má na sobě už zhruba stovku tetování, přičemž jich už sedmdesát věnoval své půvabné manželce Nicole Peltz (27). Brooklyn, který po jejich svatbě přijal její příjmení, jí i tímto způsobem vyznává lásku a ji to prý pokaždé dojme k slzám…

Nejstarší potomek Davida a Victorie Beckhamových sice tvoří pár s plavovlasou modelkou necelé tři roky (a brali se teprve letos v dubnu), ale Brooklyn si od té doby nechal vytvořit na svém těle už sedmdesátku malůvek odkazujících na jeho nehynoucí lásku k Nicole.

Brooklyn se o tom rozpovídal poté, co se jeho nejnovějším tetovacím ‚přírůstkem‘ stal nápis Married (ženatý) zboku jeho dlaně, který je rozhodně nepřehlédnutelný a všem případným nápadnicím jasně vzkazuje, že jeho srdce patří jen jeho ženě…

„Pokaždé pláče, když si udělám nové tetování věnované jí. Miluji, jak ji to vždycky překvapí,“ nechal se slyšet Brooklyn pro USA Today.

Beckham má mimo jiné Nicoliny oči a obočí vytetované vzadu na krku, její příjmení Peltz má velkým písmem zvěčněné na hrudi, dokonce si jako vzpomínku na její zesnulou babičku nechal vytetovat jméno Gina, má na sobě ale také nespočet vzkazů vztahujících se k jejich lásce.

Reklama

Další články

Načítám