Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbývá poslední čtveřice mladých mužů, kteří se již příští týden utkají o titul Muž roku. Už 23. ročník soutěže pánské krásy se koná tradičně v náchodském divadle. Poslední čtyřka je složená z nejvyšších finalistů, kteří uspěli v přísném výběru.

Osmadvacetiletý Filip Šanda pracuje jako programátor a softwarový vývojář a pochází z Prachatic. "Už od sedmnácti let se okrajově zabývám modelingem," prozradil, že není úplným nováčkem na tomto poli. Ale přesto byl prý na castingu zaskočený, hlavně množstvím lidí, kteří ho zpovídali.

Atraktivní exotický vzhled získal dvacetiletý student kadeřnictví Leon Vonaký z Chomutova díky nigerijskému tatínkovi. "Já tuhle soutěž sledoval už od mých třinácti a říkal jsem mojí mamce, že tam musím jednou být," jde si za svým cílem snědý sympaťák, který chce ostatní inspirovat, aby si také šli za svými sny.

Zámečník, trenér a ještě několik dalších profesí má sedmadvacetiletý David Pleva z Teplic, který účast v soutěži také už roky zvažoval. Čtveřici uzavírá třiadvacetiletý fitness trenér Matěj Švec z Velešína. Toho do soutěže přihlásila maminka s kamarády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám