Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová ikona Madonna (65) v úterý oslavila neuvěřitelné 64. narozeniny a strávila je asi tím nejpříjemnějším možným způsobem - ve společnosti svých dětí. Unikátní momentku z party s popiskem Tanti auguri, což znamená ‚všechno nejlepší‘, sdílela na svém Instagramu. Jedná se přitom o jednu z mála fotografií, kde je zachycena se všemi svými šesti potomky.

Na oslavu vyrazila společně s nimi až na Sicílii, kde trávila téměř celý týden a soudě podle jejích sociálních sítí, jde zpěvačka z jedné oslavy do druhé...

Nejdřív se Madonna podělila pouze o pár snímků s přáteli a se synem Roccem (22), s nímž měla v minulosti velmi křehký vztah. Rocco dokonce nějaký čas bydlel u svého otce Guye Ritchieho a s maminkou nechtěl být v kontaktu. Jak je vidět, nyní je už mezi nimi vše v nejlepším pořádku.

A zatímco maminka si užila večírek po boku svých dětí v černém sexy outfitu s apartním kloboučkem na hlavě, ještě odvážnější byl její šestnáctiletý syn David v černých flitrových zvonových kalhotách doplněných o luxusní kabelku. Nejstarší Lourdes (25) oslnila v modrých šatech, Mercy (16) zvolila zelené maxi šaty a devítiletá dvojčata Estere a Stelle se sladila do černobílých modelů s nápisy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám