Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) se pomalu, ale jistě vrací zpátky do zajetých kolejí. Po smutné rodinné události, kdy jí zemřel milovaný tatínek Tomáš Bezděk, se kráska stáhla ze sociálních sítí a dopřála si trochu volného času, aby se psychicky alespoň v rámci možností zotavila.

"Tahle kapitola života, kterou jsem v slzách dočetla až do úplného konce, byla ta nejbolestivější a nejzocelující zároveň. Jak řekl jeden moudrý muž… je totiž zákeřně spravedlivá," uvedla Andrea.

Sama naznala, že ztráta otce ji vedla k poznání sebe samé z úplně jiné stránky a taky zjistila, co je v životě opravdu důležité.

"Za tu dobu jsem se o sobě dozvěděla nepřeberné množství nových informací, člověk totiž dostane tu možnost podívat se do sebe a na svět v té nejopravdovější podobě," píše.

Tatínek, se kterým společně sportovali a zažívali krásné chvíle, jí chybí, ale sama modelka se rozhodla, že se začne vracet zpátky do života.

"Pořád je mi smutno, pořád si v nestřežený okamžik popláču, ale už vím, že srdce vážně nehasnou a že taťka v tom mém bude navždy," napsala dojemně Andrea, a zároveň poděkovala fanouškům za podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám