Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Necelé dva týdny po fatální dopravní nehodě herečky Anne Heche (†53) příslušné orgány oznámily příčinu jejího úmrtí. Podle zprávy zemřela v důsledku „tepelných poranění a inhalace“. Již dříve se mluvilo o vážných popáleninách a plicním zranění. Dalším vážným zraněním, které podle zprávy přispělo k hereččině smrti, byla zlomenina hrudní kosti v důsledku tupého nárazu, informuje web E! News.

Způsob smrti byl stanovený jako nehoda, jako datum úmrtí je uveden 11. srpen. Zprávy o skonu herečky se objevily o den později, kdy bylo oznámeno, že prodělala mozkovou smrt. Herečka si přála být dárkyní orgánů, lékaři ji proto následně udržovali na přístrojích do doby, než našli vhodné příjemce.

To se povedlo, o dva dny později herečku od přístrojů odpojili, uvedl mluvčí zesnulé.

Anne Heche zemřela po nehodě, při které v Los Angeles v téměř 145kilometrové rychlosti narazila do rodinného domku. Vůz následně vzplál. Herečka v důsledku zranění upadla do kómatu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám