Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Libor Podmol (38) patří ve světe freestyle motocrossu k hvězdám světové úrovně. V roce 2010 vyhrál dokonce mistrovství světa, v lednu se chystá na Dakar, a aby toho nebylo málo, zahrál si hlavní roli ve filmu Adam a jeho poslední cesta. Na premiéře filmu jsme nemohli chybět a zajímalo nás, jaké má závodník pocity.

"Jsem plný očekávání, těšíme se na reakce. Dali jsme do toho spoustu energie, peněz i času, a teď se ukáže, jestli to je opravdu dobrý," prozradil Super.cz. Tento projekt je pro Podmola naprosto speciální, jelikož se vůbec poprvé objeví ve hraném filmu a tvůrci slibují opravdu pořádnou dávku emocí.

Film s názvem Adam a jeho poslední cesta je speciální i díky besedám, které proběhnou po promítání filmu v několika českých městech. "Jde o besední show. Já po filmu přijdu převlečený za Adama a mám za úkol říct cca A4 textu. Momentálně, když se spolu bavíme, tak si nepamatuju ani třetí řádek," směje se.

V soukromém životě je Libor spokojený manžel a otec dvou dětí. "Mám hodnou ženu, která mě zatím nebije," říká s humorem závodník a dodává: "Mám dvě zdravé děti a jsem happy. I sportovně je to dobré. V lednu pojedu na Rallye Dakar, takže všechno moje soustředění směřuje k tomu."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám