Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

O herci Janu Antonínu Duchoslavovi (57) jsme nějakou chvíli neslyšeli, a tak bylo příjemným překvapením, když dorazil na premiéru filmu Adam a jeho poslední cesta, kde v hlavní roli účinkuje český mistr světa ve freestyle motocrossu z roku 2010 Libor Podmol.

Duchoslav se upozadil nejen ve veřejném životě, ale i na filmovém plátně. Zeptali jsme se ho tedy, zda ho čeká nějaký nový filmový projekt. "Ne, ne, ne. Já už jsem si nechal jenom divadlo," prozradil Super.cz. Sám ale přiznává, že si nechává otevřená zadní vrátka, kdyby přišla nějaká opravdu zajímavá nabídka.

"Neříkám, že bych nepřijal nabídku, kdyby přišla a byla zajímavá, ale už po tom dychtivě nejdu a nehledám nic takového," přiznal Viky Cabadaj z legendárního filmu Sněženky a machři. Volného času ale nemá nazbyt, věnuje se dětem, práci a mimo jiné se chystá do politiky. "Dělám si svoje vodní hospodářství, prodávám optimalizace a kromě rodiny a dětí se věnuju ještě nějaké té politice," překvapil nás herec.

Mimo jiné nám prozradil, že má za sebou náročnější období a kvůli vytíženosti se letos nechystá ani na žádnou dovolenou. "Nestihl jsem nic, protože bylo hodně práce, hodně problémů, takže nakonec nejedu vůbec ani na dovolenou," posteskl si.

Reklama

Další články

Načítám