Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se v pondělí brzy ráno vrátila ze španělské Marbelly a po téměř dvou měsících se objevila na párty. S sebou vzala svoji mladší sestru Kordulu Stropnickou. Oběma to velmi slušelo. Zatímco Agáta oblékla modré krátké šatičky, které doplnila lodičkami na jehlových podpatcích a luxusní kabelkou, Kordula zářila v kožených kalhotách a s velmi krátkým topem.

"Vzala jsem ségru ven, aby přišla na jiné myšlenky. Zajdeme pak ještě společně na večeři a užijeme si to," řekla Super.cz Agáta. A zatímco si modelka užívala večer se sestrou, její děti Kryšpína a Miu vzala jejich babička Veronika Žilková (62) do zábavního parku.

Rodiče Korduly Veronika Žilková a Martin Stropnický (67) se v úterý potkali u soudu, kde se měla řešit péče o šestnáctiletou Kordulu. Veronika požadovala střídavou péči, kterou Stropnický odmítá. Nakonec byl ale soud odročen na listopad, herečka se v soudní místnosti dozvěděla, že ráno podal Stropnický žádost o rozvod.

Reklama

Další články

Načítám