Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První velkou hereckou příležitostí pro ni byl psychologický snímek Promlčeno, kde excelovala vedle Karla Rodena (61). Kvůli roli rozhlasové moderátorky musela podstoupit výraznou proměnu. Z brunetky se Barbora Bočková stala platinovou blondýnkou. A už jí zůstala.

Štěstí na herecká esa po boku má v kariéře před kamerou kmenová herečka Divadla Na zábradlí i nadále. Stala se součástí vyšetřovacího týmu, kde se doposud vyskytovali pouze muži, v další řadě seriálu Případy 1. oddělení. A vypadá to, že si s pány v čele s Ondřejem Vetchým (61), který opět ztvární vyšetřovatele Tomáše Kozáka, padla do noty.

A proč se scenáristé Jan Malinda a Josef Mareš rozhodli přidat do týmu ženu? Diváci jim prý vyčítali ryze mužský kolektiv. Protože doba, ze které příběhy čerpají, postoupila, i na kriminálce byly ženy více zastoupené než v minulosti, kdy se jednalo o ryze pánský spolek. Díky tomu to už bylo možné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám