Hlavní obsah
Článek

Hned dva členové vítězných partiček soutěže krásy Muž roku, držitel bramborové medaile z roku 2014 Matěj Quitt a loňský bronzový Dominik Chabr, se objevují v seriálu Praha: Den a noc. Pro oba jde o první výrazné působení před kamerou a svoje role si pochvalují.

Dominik tedy o trochu víc, protože jde o postavu kladnější, hraje zodpovědného kluka, majitele kavárny, zatímco jeho zaměstnanec Karlos v podání Matěje je spíš sebevědomý holkař bez skrupulí. "Moje postava je fakt hajzl, všechny jenom využívám. I moje mamka říkala, že už se na to radši koukat nebude," svěřil Super.cz Matěj, který se v civilním životě vrátil od modelingu k původní profesi v koupelnovém studiu.

S kluky jsme probrali i poznatky z klání v mužské kráse, kterou mají oba za sebou. Matěje trochu mrzí, že v roce, kdy bodoval v Muži roku, majitel čtvrtého místa nemohl jet na světovou soutěž krásy. Dominikovi ale jeho účast na světové soutěži Man of the Year na Bali, na kterou se připravoval i během natáčení, přeje.

Dominik na Bali stráví tři týdny. A veze si s sebou parádní národní kostým, který připravoval s návrhářkou Annou Tejklovou. "Kostým je inspirován vrcholem české gotiky za vlády Karla IV., konkrétně Kaplí svatého Kříže na Karlštejně, kde jsou vsazené polodrahokamy do zlaté stěny. Jedná se o módní a současný trend a není to historická replika," upřesnil Dominik spolu s návrhářkou.

Kostým zdobí také naše národní znaky jako lev, moravskoslezská orlice a ručně malované ornamenty. Celková výroba kostýmu trvala desítky hodin. Pokud by se měl prodávat, jeho hodnota by byla přes 150 000 korun. Podobně pojatý kostým z České republiky ještě nikdo na světovou soutěž nevynesl.

Reklama

Další články

Načítám