Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pódiu byla za ošklivku, tak chtěla, aby na afterpárty vypadala krásně. to ale s oblečením na večírku po premiéře legendárního muzikálu Bídníci možná už trochu přehnala. Představitelka paní Thenardiérové si nechala poradit od stylisty, aby si rozepnula halenku až hluboko pod prsa. A předvedla se tak očím hostů v krajkové černé podprsence.

"Mně to připadá elegantní," ohradila se Monika, která byla vybrána, aby zazpívala první premiéru společně s Kateřinou Brožovou, Danem Hůlkou, Pavlem Vítkem, Terezou Mátlovou či Davidem Uličníkem, kteří už hráli v minulé verzi muzikálu. "Jsem samozřejmě nadšená, že jsem to byla zrovna já. Konkurence je velká," smála se Monika, která roli alternuje s Martou Jandovou.

Na premiéře v divadle GoJa Music Hall se objevila většina českého showbyznysu. Jiří Pomeje se objevil poprvé od soudu, kdy mu byla určena podmínka a peněžitý trest. V divadle se po dlouhé době mohl potkat se synem své exmanželky Ivety Bartošové, Arturem, který přišel s otcem, jeho partnerkou a slečnou svého věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám