Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s herečkou Jitkou Čvančarovou (46) setkali po promítání filmu Střídavka, kde hraje jednu z hlavních rolí, dostali jsme se i k tématu, proč se vlastně nezúčastnila letošního karlovarského filmového festivalu. Přitom v podstatě slíbila, že tam opět vynese svoji nezapomenutelnou modrou róbu. "Čas od času si dělám legraci," řekla Super.cz.

"Ne, regulérně vám odpovím. Bylo toho hodně, bylo hodně práce. A pak tam byl ještě jeden aspekt. Upřímně neumím si odfiltrovat to, co se děje ve světě a hlavně tady kousek za hranicemi. I kdybych ten čas měla, asi by mi přišlo nepatřičné navěsit na sebe hezké šaty a projít se po červeném koberci. Vím, že festival musí proběhnout, život se nemůže zastavit, musí pokračovat, i když je válka. Ale já si to neuměla představit," svěřila.

Na festivalu navíc nutně být nemusela. "Neměla jsem tam letos žádný film, takže mě ani nenutila žádná povinnost. Takže práci jsem tam neměla, ale pojedeme určitě příště. Rádi tam jezdíme i z přátelských důvodů, protože ten svět patří do našeho života, máme rádi filmaře," dodala.

Protože mluvila v množném čísle, předpokládali jsme, že zmiňuje i svého manžela Petra Čadka. Právě spekulace v některých médiích totiž zmiňovaly to, že se festivalu nezúčastnila kvůli manželské krizi. Jak to mezi ní a manželem ve skutečnosti je, objasnila Jitka v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám