Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Legendární hudebník Vladimír Mišík (75) letos oslavil půlkulatiny, v loňském roce stihl vydat desku Noční obraz a také oznámil fanouškům konec koncertování ze zdravotních důvodů. Letos v červnu ho zradilo zdraví a muzikant musel na operaci se srdcem.

"Tatínek je po operaci srdce, jeho stav opravdu nebyl dobrý. Už má za sebou operaci a rehabilitaci,“ řekl tehdy jeho syn Adam Mišík (26). Když jsme Adama po nějaké době opět potkali, zajímalo nás, jak se tatínkovi po pár měsících daří. "Táta odpočívá," odpověděl nám.

Vladimír Mišík má za sebou vskutku hvězdnou kariéru a jeho písně Slunečný hrob, kterou nazpíval s kapelou Blue Effect, nebo Variance na renesanční téma patří mezi hudební klenoty. Další projekty jsou, i kvůli jeho zdravotnímu stavu, zatím pasé. Ovšem jak říká jedno české přísloví: nikdy neříkej nikdy.

"Myslím, že těch projektů už má za sebou hodně. V poslední době udělal dvě úspěšné desky, takže táta si tak nějak odpočívá, užívá si klidu. A jestli přijde na něco chuť, tak třeba ještě něco stihneme," prozradil Adam Mišík, který zdědil svůj talent po otci a sám přiznává, že by se žádné takové spolupráci nebránil. "Já doufám," říká pokorně mladý zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám