Hlavní obsah
Článek

Po sociálních sítích se šíří video, které má zachycovat ženicha, jenž se rozhodl nevěstu potrestat za nevěru přímo na svatbě. Záběry, na kterých má být žena a její milenec, nechal ženich pustit na velké obrazovce před všemi přáteli a rodinnými příslušníky.

Tak na tuto svatbu příbuzní páru z Číny nikdy nezapomenou. Když byli novomanželé pozváni na pódium, aby pronesli proslov, na obrazovce se začal přehrávat úplně jiný příběh než avizované vzpomínky z dětství, které měly řeči doprovodit - nevěsta in flagranti.

Údajně měla mít poměr se svým švagrem, uvádí britský Daily Star, který stejně jako další bulvární weby také cituje z videa: „Myslíš si, že jsem o tom nevěděl?“ křikl prý ženich na nevěstu. Ta po něm pak mrskla svatební kytici.

Záběry vzbudily obrovskou pozornost. Někteří lidé ženicha chválí za „skvělou odplatu“, podle jiných nemusel zajít tak daleko a konfrontovat nevěstu před všemi jejími blízkými.

Web Asia One uvedl, že pár spolu byl dva roky, z toho šest měsíců byli zasnoubeni. K události došlo v roce 2019, klip se nedávno objevil na TikToku a dalších platformách a stal se virální.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám