Hlavní obsah
Článek

Jako tradičně se odvážného modelu nebála. Na otevření nové letní kavárny přišla Hanka Kynychová (55) v overalu s dekoltem pomalu do pasu, pod který si nevzala podprsenku a odhalila téměř celá ňadra. A pravidelně ukazuje své tělo i na sociálních sítích. "Není to žádný nešvar ukazovat se po padesátce. Myslím, že nejsem jediná," řekla Super.cz.

Zdálo se nám ovšem, že odvážných snímků postuje méně než dříve a říkali jsme si, zda se nezalekla kritiky. "Na to, že trávíme léto v Česku, dávám fotek docela dost. Hejtů jsem se rozhodně nezalekla. Ale můžu víc přitlačit na pilu. Jen si musím pořídit nějaké nové plavky, aby zase někdo neřekl, že se pořád fotím ve stejných," smála se cvičitelka.

Overal na společenskou akci si tentokrát pořídila sama, její stylista neměl čas, tak s ním konzultovala po telefonu. "Bylo to docela těžké, protože v osvětlení v kabince jsem si připadala ve všem tlustá a neopálená, než mi padl do oka právě tenhle overal, který jsem si nechala schválit," upřesnila Hanka, s níž jsme si v našem videu povídali nejen o odhalování, ale i o tom, jak se jí daří v rámci jejích pracovních aktivit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám