Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pózování hereckých kolegů Jessiky Chastain (47) a Oscara Isaaca (43) na červeném koberci loňského benátského filmového festivalu, kde propagovali snímek Scény z manželského života, došlo k momentu, který se okamžitě stal virální. Isaac se na Chastain podmanivě podíval a poté jí přivoněl k paži, kterou políbil.

Ačkoli oba svorně uvedli, že mezi nimi panují jen a pouze přátelské a kolegiální vztahy, fanoušci byli z gesta u vytržení a okamžitě je začali sdílet po sociálních sítích. Také v několika následujících rozhovorech došla na moment řeč.

„Všichni jsme byli až příliš dlouho zavření doma. Když se video stalo virální, pomyslela jsem si, že lidé zkrátka potřebují vidět jiné lidi se dotýkat a držet se. A proto by také měli vidět film Scény z manželského života,“ uvedla herečka loni v pořadu Today.

Její kolega nyní přišel s jiným vysvětlením, poněkud matoucím. Sebe a Chastain přirovnal k ploštěncům.

„Můžete je rozřezat na kousky a stejně vyrostou znovu. Jsou svým způsobem nesmrtelní a pracují na buněčné úrovni, kde spolu buňky komunikují a domlouvají se. (...) Stejně tak Jessica a já spolu mluvíme. Jsme jako malí ploštěnci,“ řekl herec v The Jess Cagle Show. „Možná bychom k domluvě měli používat více lidské řeči místo toho, abychom si čichali k podpaží a dělali podobné věci,“ dodal v žertu.

Fanoušci mohli Isaaca vidět také ve filmech Duna, Big Gold Brick nebo v sérii Moon Knight, v přípravě je pak thriller London na motivy příběhu Jo Nesba nebo drama Francis and the Godfather, v němž herec ztvární režiséra slavného Kmotra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám