Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Dakota Cooke z Las Vegas poprvé začala vnímat své nadměrné ochlupení ve tváři zhruba ve třinácti letech. Roky pak strávila tím, že si vousy i dvakrát denně holila, a navíc každý týden chodila na depilaci. Žena se ovšem nakonec rozhodla nechat své vousy volně růst a dnes se podle svých slov cítí skvěle a v kombinaci s krásnými ženskými šaty se cítí i opravdu sexy.

Dakota se během křehkého období dospívání cítila kvůli svému ochlupení odsuzovaná a celých deset let se potýkala s úzkostmi, pocitem nepohodlí a depresemi. Ačkoli se zatím přesnou příčinu nepodařilo zjistit, podle lékařů za abnormálním růstem ochlupení u Dakoty zřejmě stojí porucha funkce nadledvinek, které u ní produkují zvýšenou hladinu testosteronu.

Cooke se ovšem profiluje jako umělkyně a ze své odlišnosti dokázala udělat přednost. Navíc se i díky tomu objevila v několika filmech, médiích, televizi, a dokonce na newyorském týdnu módy v roli modelky. Na Instagramu vystupuje pod přezdívkou Dakota The Bearded Lady (Dakota Vousatá Dáma), kde pyšně sdílí své fotografie a zážitky.

Reklama

Další články

Načítám