Hlavní obsah
Článek

Čtyři měsíce poté, co Olivii Wilde předali obálku s dokumenty ohledně opatrovnictví dětí, a to přímo ve chvíli, kdy před fanoušky na pódiu prezentovala svůj nový film, začala herečka jednat. Bývalého snoubence Jasona Sudeikise obvinila z toho, že se ji úmyslně snažil zesměšnit.

Podle Daily Mailu Wilde podala oficiální žádost o zamítnutí Sudeikisova návrhu o opatrovnictví jejich dětí, v níž měla zmínit i hercovu „agresivní“ taktiku doručení dokumentů.

„Jasonův zřejmý záměr byl profesionálně mě ztrapnit. Posunout náš osobní konflikt do veřejného prostoru tímto způsobem je extrémně v rozporu s tím, co je v nejlepším zájmu našich dětí,“ citují z dokumentu zahraniční média, která mají hereččinu žádost k dispozici.

Sudeikis už dříve uvedl, že nebylo jeho záměrem, aby Wilde papíry předali v tak nevhodnou chvíli. Požadoval prý, aby se tak stalo na letišti nebo v hotelu. „Nechtěl jsem jen, aby k tomu došlo v domě Oliviina současného přítele, protože by u toho mohli být Otis a Daisy (děti slavného páru - pozn.),“ řekl s tím, že toho, k čemu došlo, velmi lituje.

Hereččiným současným partnerem je zpěvák Harry Styles.

Wilde a Sudeikis spolu začali randit v listopadu 2011, v lednu 2013 se zasnoubili. Rozchod vyšel najevo v listopadu 2020, to už však byli několik měsíců od sebe. Mají spolu osmiletého syna Otise a šestiletou dceru Daisy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám