Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) prozradila pohlaví miminka. Moderátorka hlavních zpráv na Primě je v 6. měsíci těhotenství a užila si tradiční baby shower párty, kde ona i její partner se svými nejbližšími zjistili, zda čekají holčičku, nebo chlapečka.

S manželem Ivanem Heckem společně propíchli balónek a bylo jasno. Když se z něj začaly sypat modré papírky, nadšený nastávající otec políbil svoji ženu a slovy "Já tě miluju," dal jasně najevo, jak moc se na syna těší.

"Jsem šťastná a spokojená. Dokonce jsem tak nějak tušila od začátku těhotenství, že to asi bude chlapeček,“ prozradila s úsměvem Eva Perkausová, která prožívá ukázkové těhotenství.

Žádné nevolnosti ji prý nepotkaly. "Cítím se jako před těhotenstvím, nemám žádné komplikace, nevadí mi horka. Vše je super a doufám, že to tak bude i nadále. Užívám si to, co to jde," prozradila Super.cz moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám