Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny jsou stále v plném proudu. Na dovolenou nejen u moře, ale i doma v Česku už stihla se svým synem odjet i modelka Romana Pavelková (40). S Maxíkem oslavila rusovláska nedávno sedmé narozeniny.

A nutno říct, že svou maminku malý Max rozhodně nezapře. „Byly jsme s kamarádkami na Dolní Moravě a také u moře, léto si užíváme,“ svěřila se Super.cz modelka, která se před začátkem školního roku rozhodla také pomáhat. Prostřednictvím svého nadačního fondu darovala novou školní výbavu hned do dvou Klokánků.

S Fondem ohrožených dětí spolupracuje Pavelková dlouhodobě a do pomoci zapojuje už od malička i svého syna. „Školní potřeby jsou finančně náročná záležitost, proto udělaly v pardubickém i pražském Klokánku obrovskou radost. Předávat dary dětem se mnou jezdí už několik let Maxík, kterého učím, že ne všechny děti se mají tak dobře, a proto je potřeba si navzájem pomáhat. Navíc jde teď do druhé třídy, takže si za odměnu mohl vybrat batoh do školy jako správný velký kluk,“ svěřila se modelka, která se synem pózovala také před objektivem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám