Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) natáčí dva seriály a práce má tolik, že se nestačí zastavit. I proto si dala pauzu od navazování kontaktů a vztahům se nyní vyhýbá.

"V tom nabitém programu čas na chlapa není. Rozhodla jsem si život užít, a to vedle mužů, když se chovají jak blbci, nejde. Když potkám neblbce, někoho, kdo bude fajn a nebude mu vadit, že se uvidíme v úterý a pak až v dubnu, bránit se nebudu. Fakt toho mám teď hodně," řekla Super.cz Nesvačilová.

"Ani teď nemám, kde ho potkat. Herce nechci, ti jsou fajn kamarádi, ale doma bych herce nechtěla. Kameramana taky ne. Oni všechno vidí, probudit se nenamalovaná vedle kameramana nechceš," směje se. "A zvukaře taky ne, moc mluvím. S produkčním jsem chodila, ale dalšího zajímavého jsem nenašla," vysvětluje Nesvačilová s tím, že ani na natáčení tak nemá šanci vztah navázat.

Za množství práce je herečka ráda. V létě natáčela pro Primu seriály Dobré zprávy a Pálava, fanoušci ji znají také ze Slunečné.

"Jsem ráda, že mi nabídky chodí a ráda je přijímám. Hezky se mi tam pracuje. Každý seriál, který děláme nebo jsme dělali, měl skvělou partu lidí," dodala na party Primy, kde se představovalo podzimní schéma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám