Hlavní obsah
Článek

Čerstvý ženáč Ben Affleck (51) nabídl k prodeji svůj luxusní dům v Beverly Hills, který si pořídil teprve před čtyřmi lety. Za rozlehlé sídlo, nacházející se ve čtvrti Pacific Palisades, o sedmi ložnicích a devíti koupelnách by rád inkasoval 30 milionů dolarů (asi 716 milionů korun), tedy zhruba půlku částky, za kterou nedávno s Jennifer Lopez (54) pořídili společný dům snů…

Manželé Affleckovi ještě před svatbou koupili nemovitost, která v minulosti patřila herci Dannymu DeVitovi či miliardáři Jamesi Packerovi, a to se závratnou cenovkou 60 milionů dolarů (asi 1,4 miliardy korun).

Affleck za svůj nyní prodávaný dům v roce 2018 zaplatil 19,2 milionu dolarů (asi 458 milionů Kč), nyní jej tak chce udat s přirážkou cca 258 milionů korun.

Na nového majitele čeká 1250 metrů čtverečních užitné plochy domu a pozemek o výměře 2,5 tisíce metrů čtverečních s obrovským bazénem, verandou, garáží pro tři auta či krytou terasou s teplomety, krbem nebo plochou obrazovkou, venkovní kuchyní, vyvýšenými záhony, lázněmi i tobogánem.

Uvnitř pak nalezne obrovský obývací pokoj s trámovými stropy a arkýři, velkolepou jídelnu, pracovnu, šatnu, wellness, prádelnu, soukromý kinosál, místnost s barem, temperovaný vinný sklípek či posilovnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám