Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelných pětašedesát v úterý oslavila herečka Melanie Griffith (66). A na oslavě, která se pro ni pořádala v soukromém klubu San Vicente Bungalows ve West Hollywoodu, skutečně zabodovala. V černých minišatech měla figuru jako dvacítka!

Hvězdu filmu Podnikavá dívka, Dvojník, Něco divokého či Jedna navíc zastihli fotografové zrovna ve chvíli, kdy měla na party namířeno. Herečka jim věnovala několik úsměvů a posléze ve skvělém rozpoložení nakráčela za brány klubu, kam smějí pouze pozvaní.

Melanie doplnila své sice velmi krátké, ale přesto vkusné minišaty o černé silonky s jemnými puntíčky a kabelku, ale celý outfit odlehčila obuví ve vojenském stylu a rockerskými koženými rukavicemi bez prstů.

Bývalé manželce Antonia Banderase, jež je maminkou herečky z Padesáti odstínů šedi Dakoty Johnson (32), a zároveň dcerou múzy Alfreda Hitchcocka z hororu ptáci Tippi Hedren (92), nezapomněla poblahopřát k jubileu mimo jiné její dobrá přítelkyně Kris Jenner.

Maminka nejslavnějšího sesterského klanu světa sdílela jejich společnou fotografii na Instagramu s přáním: „Všechno nejlepší mojí holce Melanii Griffith! Jsi krásná uvnitř i zvenčí a já jsem tak vděčná, že Tě mám ve svém životě!! Moc Tě miluji, pusu,“ doplnila Jenner, jež ji zároveň nazvala nejúžasnější kamarádkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám