Hlavní obsah
Článek

S radostnou novinou se pochlubila Alena Šeredová (46), když sdílela na Instagramu fotografii s přítelem Alessandrem Nasim a na fotce bylo v překladu napsáno „řekla jsem ano“. Zásnuby se u tohoto páru daly očekávat, jelikož spolu mají dvouletou dcerku Vivienne a tvoří stabilní pár již několik let.

Alena nám prozradila, že je zasnoubená už několik dní! "Ano, je to pravda. Před pár dny jsme se zasnoubili," prozradila Super.cz modelka. Jak zásnuby probíhaly, si nechává zamilovaný pár pro sebe, ovšem o nadšení a radost se s námi hnědovlasá kráska přece jen podělila. "Oba z toho máme velikou radost a jsme šťastní. Stejně tak naše rodiny," svěřila se.

Rodina právě tráví dovolenou na řeckém ostrově Mykonos, kde si užívají společné chvíle. Podle fotografií, které sdílí, je s nimi na dovolené i maminka a tatínek Aleny, kteří si užívají malou vnučku Vivienne Charlotte. Budoucí manžel Aleny Šeredové Alessandro Nasi je úspěšným podnikatelem a zároveň dědicem slavné automobilky Fiat. Prvním manželem Aleny Šeredové byl slavný italský fotbalový brankář Gigi Buffon, s nímž má modelka dva syny.

Reklama

Další články

Načítám