Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozvernou letní dovolenou to vypadá letos i u čerstvě osmnáctileté dcery herečky Gwyneth Paltrow (51) Apple. Ta vyrazila na slunnou Ibizu, která je proslulá bujarým nočním životem a nekonečnými párty. Sympatickou blondýnku zastihli fotografové v doprovodu tmavovlasého mladíčka, kterého se držela okolo paže. A ten se její náklonnosti rozhodně nebránil.

Apple, jejímž tatínkem je neméně slavný frontman kapely Coldplay Chris Martin, na sobě měla při procházce okolo přístavu pouze vršek od bikin a džínové šortky, které nechala ležérně rozepnuté. U jedné z jachet se také zastavila a s pánským osazenstvem poklábosila.

Apple je poměrně známá svou prostořekostí, a především směrem k mamince si rozhodně nebere servítky. Na sociálních sítích ji nejednou ‚setřela‘, ale Gwyneth to bere s nadhledem, a to dokonce i ve chvíli, kdy ji tak trochu zesměšňuje.

Nejvtipnější bylo, když si dělala legraci z maminčiných nekonečných zkrášlovacích procedur a její následující činnosti – navrhování erotických pomůcek, svíček a všeho možného s tematikou vaginy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám