Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (55) před pár hodinami odletěli na další společnou dovolenou. Tentokrát vzal mediální magnát svoji partnerku do New Yorku, kde vlastní luxusní apartmán.

A Agátu si hýčká jako princeznu. Do New Yorku letí byznys třídou. Cena jedné letenky se pohybuje kolem šedesáti tisíc korun. Agáta, která se bojí létat, si alespoň užije pořádného komfortu. "Bojím se. Ještě že je tady alespoň alkohol," prozradila s úsměvem modelka.

Po delším čase budou jen spolu. Ve Španělsku s nimi byla Agáty dcera Mia a Soukupův syn Lukáš. Tentokrát po téměř dvou měsících vztahu budou jen jeden s druhým.

V New Yorku stráví pět dní. Po návratu Agátu už čeká její syn Kryšpín, který se po více jak měsíci vrací z Bali, kde byl se svým otcem Mirkem Dopitou. A také dcera Mia, kterou měl nyní dva týdny Jakub Prachař. Miu mají bývalí manželé ve střídavé péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám