Hlavní obsah
Článek

Slavné osobnosti v čele s Alecem Baldwinem (65) veřejně vyjadřují lítost nad nehodou Anne Heche (53), která v pátek v LA ve čtvrti Mar Vista v devadesátikilometrové rychlosti najela do rodinného domu a způsobila explozi. Zároveň prosí veřejnost, aby na herečku, jež skončila s popáleninami v kritickém stavu v nemocnici, myslela.

„Jenom chci poslat přání všeho nejlepšího a lásku Anne Heche. Je to moje dobrá kamarádka. Je jen málo žen, s nimiž jsem pracoval, které jsou tak statečné jako Anne. Je nesmírně talentovaná. Mám tě rád, Anne. Doufám, že to zvládneš. Myslím na tebe,“ nechal se slyšet Baldwin ve videu, o které se podělil na síti.

K modlitbám za Anne se připojili dále například Peter Facinelli, Rosanna Arquette nebo James Tupper. Se sympatiemi se u fanoušků ale nesetkali.

„A co ti, které málem zabila? Ti už nejsou tak důležití?“ reagovala na Baldwinův příspěvek jedna ze sledujících. A zdaleka nebyla jediná.

Většina uživatelů sociálních sítí si vyvodila vlastní závěr a je přesvědčená, že herečka řídila pod vlivem. Anne, která nejprve najela vozem do garáže, přispěchali svědci na pomoc a vyfotili ji šokovanou za volantem. Někteří tvrdí, že je na snímku vedle ní vidět plechovka vodky. Oficiálně nic takového zveřejněno nebylo.

Svědci se snažili Anne přimět, aby z vozu vylezla, ale ona dle nich odmítla, zařadila zpátečku a v plné rychlosti se rozjela dál ulicí, kde znovu nabourala, tentokrát do rodinného domu, a způsobila explozi. Majitelka domu naštěstí včas unikla i se všemi svými zvířaty. Anne z hořícího auta ovšem vyprošťovali přes hodinu a vyvázla jen zázrakem.

„Řídila opilá, potřebuje pomoc, mohla někoho zabít,“ komentovali další na Twitteru. „Potřebuje psychickou pomoc, a rychle,“ zaznělo také. „Pravděpodobně ji obviní, hned jak se probere,“ dodal jiný sledující.

Heche hospitalizovali v kritickém stavu, ale nyní je stabilizovaná. Právě kvůli jejímu stavu lékaři ovšem nemohli zjistit, jestli před jízdou požila alkohol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám