Hlavní obsah
Článek

Becky Holt platí za „nejpotetovanější Britku“. Záliba v permanentních malůvkách na kůži má ovšem někdy i své nevýhody. Becky o tom ví své. Protože na jejím těle už příliš prostoru nezbývá, nechala si potetovat i intimní partie, a teď bohužel nemůže mít sex.

Tetování pokrývá už 95 % jejího těla, a tak Becky přišlo jako samozřejmost nechat si potetovat i stydké pysky. Nepochlubila se však, co si v oblasti nechala vyhotovit, ale dost možná toho nyní hořce lituje.

Intimní partie má nyní oteklé, takže se k nim její přítel Ben nemůže přiblížit ani měsíc poté, co na tetování byla.

A to už je slušná doba pro pár, který je v ložnici jinak dosti aktivní. „Nemůžeme souložit, dokud se úplně nezahojím, což je pro nás opravdu těžké,“ nechala se hvězda internetu slyšet v jednom ze svých videí.

A jak lze tetování v intimních partiích vůbec vydržet? Překvapivě je bolest podle Becky snesitelná. Dokonce je to prý nic ve srovnání například s podpažím.

„Podpaží byla jednoznačně nejbolestivější,“ přiznala v pořadu This Morning. „Levé ještě nemám ani hotové, u pravého jsem brečela. Mám potetovaná i žebra, ta byla také strašná. Rozkrok a intimní partie se daly vydržet,“ popsala.

Holt začala s koníčkem v 15 a stala se na něm skoro závislá. Byla modelkou už mnoha slavným tatérům a její tělo pokrývají geometrické tvary, portréty, zvířata nebo třeba texty písní.

Reklama

Další články

Načítám