Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Sexy Iva Kubelková si užívá rodinnou dovolenou v Řecku a fanouškům se pochlubila i dokonalou figurou. Tentokrát jsou ale její letní radovánky výjimečné. S partnerem Georgem Jiráskem (63) oslavila 20 společných let. "Známe se mnohem déle, než jsme partneři. Vždy jsme k sobě měli blízko," prozradila Super.cz Iva.

Iva s fanoušky sdílela fotku, na které je s partnerem, a prozradila, jaký je její recept na šťastný vztah.

"IVA20 je slevový kód na 20letý vztah, který jsem na začátku našeho vztahu zadala do systému. Tak ho posílám všem, kteří to potřebují," vtipkuje na začátku Iva a přiznává, že vztah není jen radost, ale někdy i pěkná starost.

"20 let spolu! 20 let mě nese na svých bedrech. Láska, respekt a vzájemný obdiv. Zní to tak snadně a není. Najít v životě spřízněnou duši, se kterou můžete tvořit pár, a vytvořit rodinu je dar a já si ho vážím," dodává pokorně a pro případné závistivce má jasný vzkaz: "A nikdo mi to nezkazí. Přeji to všem."

Hvězdná moderátorka prozradila, co ji na jejím partnerovi nejvíce imponuje. "Můj partner je moudrý empatický člověk s obrovským nadhledem," řekla Super.cz. U společné fotografie se otevřela víc, než je u ní zvykem, a přiznala, že v partnerství nejde jenom o trpělivost a kompromis, ale chce to ještě něco navíc.

"Samozřejmě že to chce trpělivost a oboustranné kompromisy, ale pevná víra, že vaše společno má smysl, vás vždy udrží." Jako mediálně známá osoba si vyslechla nesčetně nevyžádaných rad na svůj vztah, a i na tohle má Iva jasnou odpověď. "A kdo vám v tomto směru může radit? Nikdo! Žijte to, co cítíte. To, co je mezi vámi, víte jen vy."

Toto speciální výročí slaví téměř měsíc! "Slavíme prakticky celý červenec, nejdříve v Paříži a pak v Řecku," prozradila Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám