Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo nahradí v hlavních primáckých zprávách moderátorku Evu Perkausovou (30)? Sexy blondýnka začíná šestý měsíc těhotenství a pomalu se chystá na mateřskou. A už pár měsíců televize usilovně hledá k Romanovi Šebrlemu (49) novou parťačku.

Čím dál častěji je z televize slyšet jediné jméno, a to současné moderátorky pořadu Showtime Gabriely Soukalové (34). A spojení by to bylo vskutku parádní. Bývalý olympijský vítěz v desetiboji Šebrle a k němu biatlonová královna, vítězka světového poháru a stříbrná olympijská medailistka.

"Hodně se to tady řeší a jméno Gábiny se opakuje velmi často. Hodně se zlepšila, ten progres je obrovský," řekl nám zdroj ze zpravodajství.

A co na to televize? "Je zatím předčasné to komentovat. Až budeme chtít představit novou tvář zpravodajství, která nahradí Evu Perkausovou, rádi to uděláme. Ve hře je stále několik jmen," řekla Super.cz tisková mluvčí Primy Zuzana Brzáková.

Reklama

Další články

Načítám