Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní prázdniny jsou v plném proudu a krásky českého showbyznysu zaplňují sociální sítě žhavými fotkami v plavkách. Přestože v Česku panují tropy, řada z nich i tak zabalila kufry a vyrazila alespoň na pár dní k moři.

Už začátkem léta trávila dovolenou v zahraničí herečka a moderátorka Eva Decastelo (45), která do Itálie vyjela i se svými dětmi, dcerou Zuzankou a synem Míšou. Stejnou zemi si pro odpočinek vybrala také modelka Romana Pavelková (40). „Odjeli jsme do Itálie. Nebudeme pouze na jednom místě, plánujeme navštívit Gardské jezero, Benátky a také Dolomity,“ svěřila se Super.cz rusovláska. A do stejné destinace se spolu se sestrou a maminkou vydala také zpěvačka Natálie Grossová (21).

Léto u moře tráví také zpěvačka Tereza Kerndlová (37). Ta pobývá ve Španělsku, kde se svým mužem od loňského roku vlastní nemovitost. Pro odpočinek si pak řecké ostrovy vybrala například topmodelka Denisa Dvořáková (34), influencerka Týnuš Třešničková (28) nebo moderátorka Gabriela Partyšová (45).

„Máme rádi válecí dovolené, ale jsme zvyklí se hodně hýbat, proto nám vyhovuje mít možnost být celý den ve vodě a dělat různé aktivity,“ svěřila se moderátorka, která trávila dovolenou na lodi. K moři se vydala se svou rodinou také moderátorka a modelka Iva Kubelková (46) a léto u moře stihla už trávit také tanečnice StarDance Veronika Lálová (32).

Která kráska se vám líbí nejvíc?
Eva Decastelo
25,9 %
Gabriela Partyšová
21 %
Tereza Kerndlová
11,1 %
Týnuš Třešničková
4,5 %
Romana Pavelková
2,3 %
Denisa Dvořáková
4,3 %
Iva Kubelková
13,6 %
Natálie Grossová
3,5 %
Veronika Lálová
13,8 %
Celkem hlasovalo 72214 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám