Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Tereza Bebarová (48) má figuru, kterou by jí mohl leckdo závidět. Ona sama přiznává, že fit je díky neustálému zápřahu. "Coby matka dvou velmi čilých dcer fit prostě být musím, protože jinak bych je zkrátka nestíhala. A tak na sobě průběžně pracuju," řekla Super.cz.

Pokud si myslíte, že Tereza tráví hodiny ve fitku s osobním trenérem, jste na omylu! "Nejsem zrovna typ, který se každý den hodinu nebo dvě, trápí v posilovně. Mučit se na posilovacích strojích mě nikdy nebavilo a už asi ani nezačne. Ten samý vztah mám třeba i k běhání na pásu. Dusat na místě je mi úplně cizí, to se jdu raději u nás proběhnout nebo projít, do lesa," prozradila moderátorka oblíbené televizní soutěže Peče celá země.

Jak sama říká, možností, kde si venku zacvičit, je spousta. "Když má člověk venku oči otevřené, zjistí, že celý svět je vlastně jedna velká posilovna. Pokud tedy uvidíte někdy u nás v lese ženskou, která dělá shyby na větvi, jsem to pravděpodobně já," směje se pohledná brunetka.

Recept na dokonalou postavu nemá, přesto má v rukávu ještě jedno eso. "Navíc jsem teď objevila svět probiotik a prebiotik, které mi pomáhají být fit a v pohodě," odhalila svůj recept na krásu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám