Hlavní obsah
Článek

O soukromí se rozpovídá málokdy. Když jsme Jakuba Štáfka (33) potkali jen dva týdny po jeho svatbě s matkou jeho dcery Olivie Dominikou, byli jsme trochu překvapení, že není na svatební cestě, ale dal přednost pracovnímu setkání, kdy se v rámci letní párty Primy představoval projekt Hořký svět, v němž hraje. Jinak ale bude mít až do konce srpna volno.

"Točili jsme to před rokem a je to o rodině, která vlastní malý pivovar, který trochu upadá, a řeší, co s tím dál. Je to milé, byli jsme dobrá parta a mám na to hezké vzpomínky. Hraju tam bratra Matouše Rumla," upřesnil. Skok od fotbalu k pivu nepovažuje za velký. "Jsou to spojené nádoby," smál se. Bát se ale prý nemusíme ani toho, že bychom definitivně přišli o jeho postavu Laviho. "Lavi nemá nikdy pauzu. O tom ale až příští týden na tiskovce Novy," pendluje mezi dvěma komerčními stanicemi herec.

V našem rozhovoru jsme probrali i to, jak je spokojený s návštěvností filmu Vyšehrad: Fylm, který zaštiťoval i producentsky, tudíž mu záleželo na počtu diváků ještě víc, než kdyby tam jen hrál. A také jsme mu pochválili tričko, na němž se vyjímala fotografie dvou spoře oblečených slečen, kdy jedna sahá druhé do rozkroku. "To mám od ženy. Ona má stejné," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám