Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Vanessa Hudgens (33) je proslulá svou vášní pro cvičení, provozuje především jógu, která dokonale formuje její postavu. Neméně sexy je ovšem i její mladší sestra Stella, kterou hvězda Muzikálu ze střední nyní vzala do Itálie.

Zatímco fotografové je zastihli na pláži ve Forte dei Marmi v pestrobarevných bikinách, herečka na svém Instagramu sdílela ještě nepřehlédnutelnější sesterskou bikinovou variaci…

Na pláži brunetky potěšily převážně mužskou část turistů květinovými bikinami v podání Vanessy a modrými, které vynesla Stella. Na jachtu pak herečka zvolila sytě růžové vysoce vykrojené bikiny a její sestra byla nepřehlédnutelná v neonově žlutých.

Pro herečku je toto léto jedna velká jízda, minulý týden byla totiž součástí bujaré rozlučky se svobodou své herecké kolegyně ze seriálu Taková moderní rodinka Sarah Hyland. Spoře oděná skupinka řádila na soukromé jachtě v Mexiku. Jednatřicetiletá Hyland tak zřejmě v následujících dnech pojme za manžela svého snoubence Wellse Adamse, s nímž randí od roku 2017.

To Vanessa po dvou nevydařených vztazích s kolegy Zacem Efronem a Austinem Butlerem už téměř dva roky randí s profesionálním baseballistou Colem Tuckerem.

Reklama

Další články

Načítám