Hlavní obsah
Článek

Když na tom byla Dominika Gottová (50) nejhůř, přístřeší i zázemí jí poskytla její kamarádka, zpěvačka Šárka Rezková. To, že bydlela v jejím domě, ale přineslo pouze problémy a obě dámy si vyměňovaly v médiích stížnosti a protichůdné informace. Padala obvinění, že Dominika obtěžovala Šárčina mladého syna, usnula se zapálenou cigaretou, Slavíkova dcera zase tvrdila, že po ní Šárka chtěla půjčit sto tisíc nebo že podváděla svého tehdejšího přítele.

"Bylo to strašné, tenkrát jsme ji málem neprobudili. Bylo to úplně podle rčení ‘Pro dobrotu na žebrotu’. Chcete pomoct, chcete pomoct bezelstně. Nikdy jsem si na nic nehrála, nemám to ráda, všechno jedu napřímo. Nechtěla jsem se dostat do žádné pavlačové mediální války. Bohužel se to stalo a s Dominikou jsem pak přestala komunikovat," řekla Super.cz Rezková.

"Přes noviny jsem jí vzkázala, že jí moc přeju štěstí a to, aby se začala léčit a uzdravila se. Jinak s ní nekomunikuju, protože to nejde. Sama si myslí, že s alkoholem problém nemá, tak jí pomoct nejde. Takže s ní už ty dva roky nejsem v kontaktu, nevyhledávám ji a naopak. Ale byl to tedy dobrý úlet," krčila rameny zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám