Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michelle Heaton (43) hovoří otevřeně o svém boji se závislostí na alkoholu. Proto se nyní podělila o selfie z doby zhruba před 15 měsíci, kdy stále pila. Unavenou a oteklou byste ji možná ani nepoznali.

V rozsáhlém popisku se rozepsala o tom, že věděla, že ubližuje své rodině, manželovi Hughu Hanleymu a dětem Faith (10) a AJovi (8), a dobře také věděla, že zemře, pokud s pitím nepřestane, ale neměla zkrátka sílu s ním skoncovat.

„Jako závislá jsem neviděla doleva doprava. Cítila jsem jenom zmatek a bolest. Umírala jsem, ale nemohla jsem přestat. Nedokázala jsem být upřímná k sobě ani svým blízkým,“ přiznala bývalá členka kapely Liberty X.

Právě před 15 měsíci se konečně odhodlala nastoupit do léčebny a od té doby se nenapila. Po čtyřtýdenním programu se přihlásila k Anonymním alkoholikům, kde následuje jejich program 12 kroků. Jejich schůzky navštěvuje dodnes.

„Díky tomu dnes vůbec stojím na nohou. Žiji život naplno, mám víru a odvahu. Je to možné,“ dodala na závěr upřímného postu.

Michelle přilnula k alkoholu, když se u ní po hysterektomii a dvojité mastektomii spustila předčasná menopauza. Tři roky se neobešla jediný den bez alkoholu a za den zvládla vypít i dvě láhve vína a láhev vodky. To už je naštěstí pryč a nezbývá než doufat, že se Michelle nadále bude dařit abstinovat.

Reklama

Další články

Načítám