Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože dorazila v černé, rozhodně nezůstala bez pozornosti. Jitka Čvančarová (46) si nenechala ujít premiéru filmu Střídavka. Na uvedení snímku přišla herečka v černých košilových šatech, ve kterých předvedla své přednosti.

Knoflíčky totiž nechala herečka rozepnuté tak, aby se ostatním naskytnul pohled do jejího dekoltu. A kdyby si náhodou někdo nevšimnul krajkového prádla, před focením se vedle svého kolegy Martina Hofmanna uvelebila na gauči tak, že rozverně vyhodila nohy nahoru a nikdo z přítomných nevěděl, kam s očima.

Postava Jitky Čvančarové se ve filmu věnuje ženskému sedmičkovému ragby. Právě tento fakt byl spolu s dalším hereckým obsazením jedním z důvodů, proč herečka roli ve filmu přijala. „Kolem ženského ragby a ragby vůbec se pohybují fakt skvělí lidé, jsou féroví i v životě, nejenom ve sportu. To mě oslnilo a je to jeden ze zážitků z natáčení,“ svěřila se Jitka Čvančarová, která se premiéry zúčastnila s již zmíněným Martinem Hofmannem, Kristinou Svarinskou či Sárou Lutovskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám