Hlavní obsah
Článek

Vypadají stejně, oblékají se stejně, nosí stejný účes, a dokonce sdílejí jednoho partnera, se kterým se nyní obě snaží otěhotnět. Australankám Anně a Lucy DeCinque se přezdívá „nejidentičtější dvojčata světa“ a má to rozhodně svůj důvod.

Letos v březnu sestry oslavily šestatřicáté narozeniny a o tom, že by se rády staly matkami, mluví už delší dobu. Nejlépe tedy obě najednou, jak jsou ostatně zvyklé.

„Potřebujeme mít děti ve stejnou dobu. Dostávám infarkt z pomyšlení, že Anna by otěhotněla a já ne. Preferujeme, abychom byly obě těhotné, ne jen jedna,“ přiznala Lucy. Bez sebe totiž nedají ani ránu.

I s partnerem Benem, s nímž jsou sestry ve vztahu už dlouhých jedenáct let, spí obě ve stejné posteli, spolu se sprchují, a dokonce prý spolu chodí na toaletu.

Před rokem Ben své partnerky požádal o ruku, oběma navlékl stejný prstýnek tvořený třemi proužky, které symbolizují jejich pouto. Ačkoli se často setkávají s nepochopením i kritikou, jim toto soužití divné nepřipadá. „Pro kluky je sen mít v posteli dvě holky,“ odlehčují hejty Lucy a Anna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám