Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Kate nezapře svou duši sportovkyně. Od útlého věku byla, stejně jako její sestra Pippa i bratr James, vedena ke sportu. I proto u ní patří mezi nejoblíbenější součásti královských povinností vše, co je s pohybem spojeno. A když jde o britský jachtařský tým v čele s anglickým olympijským reprezentantem Benem Ainsliem (45), tak určitě dvojnásob!

Jako vždy stylově sladěná Kate dorazila o víkendu do Plymouthu v námořnickém svetříku a netradičně i v šortkách, v nichž vynikly její krásně tvarované nohy. Následně se ale převlékla do neoprenu a stala se posilou britského týmu plujícího na katamaránu F50 během přátelského závodu proti týmu z Nového Zélandu. Kate je totiž zároveň patronkou oficiální charitativní organizace týmu britských jachtařů 1851 Trust.

S Benem Ainsliem, jenž je mimochodem jako čtyřnásobný olympijský vítěz nejúspěšnějším jachtařem historie, se Kate setkala v rámci podobných akcí už několikrát a je vidět, že si rozumí a ‚jedou na podobné vlně‘.

Ainsliemu se v roce 2009 dostalo velké pocty, když obdržel titul komandér (CBE) Řádu Britského impéria a v roce 2013 získal další vyznamenání Knight Bachelor. Od roku 2014 je ženatý s bývalou sportovní moderátorkou Georgií Thompson, s níž má šestiletou dceru Bellatrix.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám