Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická Taťána Kuchařová (36) rozhodně nezahálí. Poté, co svět obletěla informace o konci jejího manželství s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41), se úspěšná Miss World 2006 vrhla po hlavě do práce. Teď totiž vydala svoji druhou autorskou kolekci, na které spolupracuje se zahraničním klientem. Je tak tváří značky vedle neméně slavné Karolíny Kurkové (40). Tyto úspěšné ženy si ihned padly do oka: „Taková spolupráce je pro mě radost a splněný sen,“ svěřila se s nadšením Táňa.

Obě krásky totiž mají kromě modelingu společnou další věc. Milují slunce a léto. Karolína žije v Miami, Taťána ráda utíká na jih Evropy. Právě její nová kolekce „Iconic by Tatiana Kucharova“ se realizovala na slunné Mallorce. „Mým záměrem je dodávat ženám sebevědomí, aby se cítily krásné a výjimečné, protože každá žena taková může být,” dodává oblíbená blondýnka.

Kromě pracovního vytížení si Táňa samozřejmě stíhá užívat i léto v Česku. „Ve východních Čechách si pronajímám krásnou chatu. Odtamtud pocházím a do té chaty jsem chodívala jako malá s babičkou. Žila tam její kamarádka. Jsem domluvená s její dcerou, že tam občas jezdím, větrám tam, starám se o zahradu a odpočívám. Vracím se ke svým kořenům,“ prozradila nedávno Taťána Kuchařová Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám