Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední rok má za sebou přítelkyně Jaromíra Jágra (52) hned několik focení. Dominika Branišová (29) je před objektivem jako ryba ve vodě, což předvedla i při své poslední práci. Hlavním důvodem její nedávné návštěvy města zamilovaných bylo focení.

Už před pár měsíci navázala partnerka hokejisty spolupráci s návrhářkou Zuzanou Lešák Černou, se kterou stihla nafotit svatební šaty. Tentokrát společně odletěly na několik dní do Říma, kde vznikala řada fotek, a to u slavných italských památek. O půvabnou brunetku je stále větší zájem. A při pohledu na její poslední práci se není čemu divit.

„S Dominikou spolupracuji již od zimní kolekce. Naše spolupráce se osvědčila, a tak jsme se v ní rozhodly pokračovat. Cestu do zahraničí jsme společně plánovaly nějakou dobu. A výlet do Říma byl skvělou příležitostí k tomu nafotit novou kolekci,“ svěřila se Super.cz návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám