Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a vítězka minulého ročníku Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26) má za sebou dovolenou, kterou propojila s hledáním ideálního místa pro svatbu. Zásnubní prsten jí přítel Radovan nasadil už na jaře, ale brát se budou až příští léto, tak má času dost.

"Měla jsem příliš konkrétní představu, takže defitivně vybráno nemáme. Hledali jsme hlavně lokality, které se nám líbí. Jasná byla severní Itálie, aby tam všichni mohli dojet autem. Projeli jsme hotely a pláže, které se nám líbily, ale to pravé ořechové to ještě není," svěřila Karolína, která se chce vdávat na břehu moře.

"Vždycky něco chybělo. Buď tam večer nebyla zábava, anebo chyběl kousek soukromé pláže, všude byla lehátka. Spojili jsme se s lidmi, kteří v Itálii přímo svatby dělají, a pojedeme tam ještě jednou na přelomu srpna a září, ale to už asi do tří konkrétních hotelů," nechce žádné kompromisy modelka.

Jediné, co nebude muset Karolína řešit, je obuv ke svatebním šatům. "Protože to bude na pláži, nebudeme mít boty," smála se. Kvůli tomu, aby svého partnera nepřevyšovala, to ale není. "Je na mě na podpatcích zvyklý, nosím je téměř pořád, takže s tím, že jsem o něco vyšší, nemá problém," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám