Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou je Adam Mišík (26) jako na obláčku. Může za to dcera Ivy Kubelkové (46). S půvabnou mladou modelkou Natálií Jiráskovou (19) si zpěvák a herec užívá první měsíce vztahu. Poprvé se společně objevili na koncertě Pocta Karlu Gottovi, následně vyrazili na filmový festival v Karlových Varech.

Tam mladý pár českého showbyznysu na červeném koberci jen zářil. A nyní společně vyrazili na první dovolenou k moři, o které půvabná Natálie mluvila již v červnu. „Moc rádi bychom spolu nějakou dovolenou podnikli, ale uvidíme, jestli bude čas,“ řekla Super.cz dcera Ivy Kubelkové. A zadařilo se.

Aktuálně si užívají v Řecku, odkud poslali pozdrav. V plavkách vystavili na odiv svá těla a zvěčnili se v objetí na břehu moře. „Prožívám krásné období,“ řekl nedávno ke vztahu Adam Mišík. A není se čemu divit. Po relaxu v zahraničí naskočí zpěvák opět do pracovního kolotoče. „Ke konci týdne se vracím a čeká mě práce," řekl zpěvák. Od srpna začíná totiž zkoušet hlavní roli Davida v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám