Hlavní obsah
Článek

Daří se jí ve všem, na co sáhne, a tak není divu, že kromě zpěvu, tance a herectví boduje Jennifer Lopez (54) i se svou kosmetickou značkou JLo Beauty. Krásná Jen sice momentálně tráví líbánky s Benem Affleckem a jejich dětmi v Paříži, ale její byznys jede dál na plné obrátky. A k příležitosti jejích nedělních 53. narozenin pustila do světa další novinku, ke které udělala opravdu parádní promo.

Nestárnoucí kráska, která narozeniny oslavila se svými nejbližšími – manželem Benem, jejími čtrnáctiletými dvojčaty Emme a Maxem a také s Benovými dcerami Seraphinou a Violet v restauraci Loulou v Paříži, se totiž fanouškům zcela odhalila. Učinila tak v rámci propagace svého nového balzámu určeného na zpevnění pozadí, který vyjde na 65 dolarů (1560 korun).

„Veškerou péči a pozornost věnujeme pokožce na obličeji, ale tělo někdy zanedbáváme. Bylo pro mě důležité vytvořit i pečující řadu určenou kůži na těle, která by uspokojila její specifické a jedinečné potřeby. A začali jsme se zadečkem,“ popsala Jennifer svůj nový počin, k němuž se nechala zvěčnit v rouše Evině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám