Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) nadále vzbuzuje vášně na sociálních sítích. Některým svým sledujícím nedává spát její životní styl a rádi si do ní rýpnou. Modelka si ještě úplně nezvykla na to, že je internetové prostředí plné nejrůznějších „vševědů“, kteří od stolu hodnotí všechno, co zveřejní, od běhání po chod domácnosti. Rozhodla se proto pro ráznou odpověď.

„Naposledy jsem rozpoutala vášnivou diskusi na mém FB profilu, kde se evidentně spojily všechny matky a kuchařky roku. Měla jsem na chvilku pocit, že jsem se dopustila vážného zločinu, když si jen tak běhám. Ano, ráda a často běhám, a proto jsem prý špatná matka, rozmazlená manželka a zoufalá kuchařka. Údajně mám doma služebnictvo, které vychovává a krmí moje děti, a do práce nechodím, a proto mám čas na blbosti,“ kroutila hlavou Simona.

Aby bylo pro příště jasno, vysvětlila, jak to má doma ve skutečnosti se „služebnictvem“, a zda vlastně vůbec pracuje.

„Moje pracovní tempo je někdy rychlejší než můj běh, mám od narození dětí stejnou chůvu, která je součástí naší rodiny, a dochází k nám na pár hodin v týdnu. Druhá pomoc je hospodyně dvakrát týdně na pět hodin. Většinou žehlí, protože jak asi víte, žiju se třemi muži, a když přiběhnu, tak si ještě občas zatančím s mopem, a vzhledem k velikosti naší obytné plochy to je opravdu nekonečný taneček,“ prozradila.

Závěrem si povzdechla, že jiné úspěšné ženy, které ona sama sleduje, nikdo tak jako ji nepranýřuje. Tak jako třeba když se pochlubí svými běžeckými výsledky. „A tak jsem si lámala hlavu, co s tím, a došla jsem k závěru, že možná slovo DONE za 10 km je jako červený hadr na býka. Každá z nás nakládá se svým časem a životem, jak nejlíp umí. A kdo neumí, ať čumí!!!“ uzavřela nekompromisně modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám