Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice reality show Love Island a také tanečnice ze show Tvoje tvář má známý hlas Mirka Pikolová je další kráskou, která ozdobí titulní stranu Playboye. Bývalá účastnice soutěže Miss Czech Republic odhodila svršky, stud šel stranou, a ukázala své dokonalé tělo včetně silikonových vnad.

Fotilo se na střeše jednoho z domů v Praze. Snímky s podtitulem Kočka na rozpálené střeše vznikly pod taktovkou bývalého finalisty SuperStar a nyní také fotografa Mira Šmajdy.

„Fotit na střeše pro mě bylo výzvou, protože trpím závratěmi z výšek. A i přesto to byl pro mě velký zážitek. Chvílemi bylo focení opravdu náročné. Vysoké teploty střídal chlad noci. Zažila jsem i letní bouřku,“ prozradila Mirka s tím, že focení trvalo dva dny.

„S výsledkem jsem nadmíru spokojená a věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře.“ Při pohledu na fotky v pictorialu nelze než konstatovat, že Mirčiny křivky jsou zkrátka dokonalé.

Reklama

Další články

Načítám